JeDeWijn

In dit wijnweblog heb ik al veel wijninformatie en kennis met jullie gedeeld. En er liggen nog genoeg onderwerpen, en te bezoeken wijngebieden, op de plank om te blijven schrijven. Allemaal leuk en geheel vrijwillig om mijn wijnenthousiasme en kennis met jullie te delen. Maar tegenwoordig doe ik dit ook in levende lijve, want leuk om over wijn te lezen, maar je wilt het natuurlijk ook proeven en beleven. Hoe ik dat doe cq aanbied beschrijf ik in deze blog.

Sinds 1 oktober 2022 ben ik als part-time ondernemer gestart met JeDeWijn! JeDe komt van mijn naam Jeroen Degen, en daar zit ook Ede in; de plaats van waaruit ik deze onderneming run. En wat doe ik allemaal dan?

Wijnproeverijen op locatie. Vanaf 6 deelnemers kan ik je enkele mooie, leuke, bijzondere wijnen laten proeven. Een leuk thema in gedachten, of van alles wat. Ik maak er sowieso een interessante en gezellig evenement van. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Wijnlessen geven leek me al langer geweldig om te doen, al toen ik nog zelf op SDEN wijncursus zat. Dus waarom niet, ik denk dat ik met mijn enthousiasme, ervaring en gestructureerde aanpak best wel eens heel goed de voor SDEN1, SDEN2 en SDEN3 benodigde wijnkennis over kan brengen. Dus dat ga ik doen. Inmiddels mijn eerste cursus (SDEN1) gegeven, en veel enthousiaste reactie van de deelnemers mogen ontvangen. Dus wil jij een een leuke en leerzame wijncursus centraal in het land doen, zoek dan niet verder en boek via deze via deze link bij JeDeWijn.

Wijnkennis online verkopen. Nee niet met online cursussen of fysieke boeken ofzo. Wat ik aanbiedt zijn mijn zgn. “gestructureerde samenvattingen/overzichten” van de wijncurssussen SDEN3 en WSET3 en de vinologenopleiding. Deze geven een overzicht van de stof en helpen dus jou dat overzicht te krijgen, erg handig om ernaast te hebben met studeren en/of als check kort voor je examen. Ik heb ze gemaakt toen ik de lessen volgde en biedt ze nu aal voor een vriendelijk prijsje, om je te helpen het examen makkelijker te halen. Wat je koopt kun je dan direct downloaden. Zie JeDeWIjns webshop voor het aanbod.

Hulp op wijnevenenementen bieden doe ik ook graag. Als er een grote proeverij of ander wijnevent is waar ik bij kan helpen doe ik dat graag. Op mijn website staat wat ik zoal kan en wil, maar neem gerust op over de mogelijkheden.

En verder? … nou als jij iets leuks, interessant en wijngerelateerd weet waar JeDeWijn wat in/bij kan betekenen, dan hoor ik het graag! mailto: contact@jedewijn.nl.
Tot zover, en hopelijk tot snel bij een activiteit van/met JeDeWijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.