Facebook en blogs

Ook op facebook (instagram doe ik (nog) niet actief aan) valt er veel op wijngebied te volgen. Daarnaast zijn er veel blogs over wijn, die inderdaad doorgaans actiever en professioneler onderhouden zijn en worden dan deze van mij. Maar ja. In deze blog noem ik er enkele die mij interesseren en inspireren.

Deze heb ik (o.a.) geliked en gevolg op mijn facebook, en vullen mijn tijdlijn regelmatig:

Wijnleveranciers volg ik maar beperkt op facebook. Wel wil ik toch mijn lokale favoriet ” HeerenvandeWijn” (https://www.facebook.com/HeerenvandeWijn/) en Winestories (https://www.instagram.com/winestorieswageningen/) noemen.

Daarnaast zijn er in vele wijnblogs veel leuke dingen te lezen (en te leren). Ik moet toegeven dat ik er niet structureel eentje volg ofzo. Toch zijn er een aantal die geregeld iets van lees, en kan het niet nalaten ze hier te noemen.

De blogs van mijn SDEN2 wijndocente wel: http://vindelafemme.nl/ zijn erg inspirerend (blijf schrijven Esther!). Ook de blog van een andere Esther, https://wijntjesmetesther.nl/, is erg leuk en zit vol leuke tips voor wijnproeverijen en wijntripjes. Ook de blog van hartvoorwijn is een aanrader trouwens. Ook de wijnwebwinkel wijnvoordeel.nl heeft een blog met veel interessante informatie over wijn maken, bewaren, gebieden en veel meer: De Wijnclub | De website voor de echte wijnliefhebber (wijnvoordeel.nl). En last but not least is de blog wijnonderweg.

Ook erg leuk om te bekijken en te volgen is VinoNiek, een bevlogen wijnvlogger op Youtube: http://www.vinoniek.nl/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.